Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-03@12:34:49 GMT

جزییات تازه از سریال «ابوذر زمان»

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۲۵۲۷

جزییات تازه از سریال «ابوذر زمان»

نویسنده سریال «ابوذر زمان» با اشاره به پیشینه سریال‌هایی با تم مبارزه با استعمار بیان کرد که این سریال هم چنین فضایی دارد و تلاش می‌کند تصویری متفاوت از آیت‌الله طالقانی ارائه کند.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حامد قربانی نویسنده سریال «ابوذر زمان» با محوریت آیت‌الله طالقانی درباره وضعیت نگارش این سریال عنوان کرد: تاکنون ۲۶ قسمت از فیلمنامه سریال به معاونت امور استان‌های صداوسیما تحویل داده شده است که به زندگی آیت الله طالقانی و بررسی دوره‌های ساواک، رؤسای ساواک و تشکیل نهضت آزادی و انشعاب از جبهه ملی می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در حال حاضر نگارش قصه به وقایعی، چون قیام ۱۵ خرداد رسیده است. زمانی که شاه برای بگیر و ببند‌ها دستور می‌دهد، در همان ایام از روی تزویر در مراسم‌های مذهبی هم حضور دارد.

نویسنده «ابوذر زمان» گفت: جالب است که بیشتر فضا‌های این سریال در وقایع محرم می‌گذرد و باعث شد فرم کار بیشتر فضایی عاشورایی داشته باشد. اتفاقاً در اکثر سخنرانی‌های آیت‌الله طالقانی این فضا وجود دارد و حتی او شاه را به دلیل حرکات مزورانه و فسق و فجورش با یزید برابر می‌گرفت. الان ممکن است کمی این سخنان کلیشه شده باشد، ولی واقعیتی است که البته باید در فضای روز گفته شود.

قربانی با اشاره به سخنرانی‌های امام خمینی (ره) عنوان کرد: قرابت انقلاب با عاشورا نکته‌ای است که کمتر درباره آن گفته شده است، اما واقعیت است و مهمترین حرفی است که ما سعی کردیم در این سریال پررنگ باشد. از طرف دیگر خیلی‌ها ارتباط نزدیک آیت الله طالقانی و امام خمینی (ره) را نمی‌دانند و اینکه چقدر آیت‌الله طالقانی حتی قبل از واقعه ۱۵ خرداد به حضرت امام ارادت داشته است.
سریال‌هایی با تم مبارزه در تلویزیون
وی با بیان اینکه تم مبارزه با استعمار در سریال‌های تلویزیونی با «دلیران تنگستان» شروع شده است، گفت: بعد از انقلاب به سریال‌هایی، چون «هزار دستان» و «کوچک جنگلی» رسید و این اواخر با «سرزمین کهن» و حتی «بانوی سردار» و سریال‌های این چنینی ادامه یافت و حالا «ابوذر زمان» هم از همین تم استفاده کرده است.

این نویسنده اضافه کرد: در زمان انقلاب هم اصل بر مبارزه صرف با شاه نبوده است بلکه اصل این مبارزه با صهیونیسم و استکبار بود که شاه هم مهره‌ای از آن‌ها بود.
حضور جلال آل احمد در سریال
قربانی با اشاره به حضور شخصیت جلال آل احمد در این سریال و در طول قصه بیان کرد: گلگرد روستایی در طالقان است که بخش کودکی و حتی بخش‌هایی از زندگی طالقانی در آنجا تصویر می‌شود و زمانی که به این دوران‌ها از زندگی وی می‌رسیم نزدیکان وی همچون جلال آل‌احمد را هم می‌بینیم. همانطور که می‌دانید پدر جلال آل‌احمد پسرعموی طالقانی است و نسبت خویشاوندی با هم دارند که در سریال باعث شد در بخش‌هایی به آن اشاره شود.

وی در پایان با اشاره به درام این سریال اظهار کرد: شخصیت‌ها باید رو به روی شخصیت اصلی قرار بگیرند تا اهمیت شخصیت طالقانی نمایش داده شود؛ اینکه چگونه افراد تحت تأثیر نگاه و تفکر او قرار می‌گیرند. به هر حال او در جمع بسیاری از کراواتی‌ها و آدم‌های روشنفکر بوده است و بسیاری از او تأثیر می‌گرفتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سریال ابوذر زمان آیت الله طالقانی سریال تلویزیونی آیت الله طالقانی جلال آل احمد ابوذر زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۲۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نرخ بهره بین بانکی مانند هفته قبل با کاهش بسیار جزئی همراه بود؛ این نرخ در هفته منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵ درصد رسیده است.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۵ اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به ۲۹ فروردین ماه. نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با ۴ صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۲ درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۲ فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۸ درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری ۲۳.۶۲ درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش ۴ صدم درصدی همراه شد و به ۲۳.۵۸ درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال ۱۴۰۲ به ۲۳.۶۶ درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به ۵ مهرماه سال ۱۴۰۲ با رکوردشکنی ۱۰ سال به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به ۲۳.۷۱ درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902141

دیگر خبرها

  • بازیگر جومونگ بعد از ۱۸ سال چه شکلی شده است؟
  • آیت‌الله علم‌الهدی‌: حجاب متعلق به فرهنگ ایران است
  • معلمی با کوله باری از خاطرات مبارزه با ظلم و ستم
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات
  • زمان پخش سریال «سلمان فارسی» مشخص شد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان
  • متقاضیان خودروهای خارجی بخوانند/ زمان دقیق عرضه خودروهای برقی اعلام شد + جزییات
  • تقویت و ترویج آثار شهید مطهری موجب بصیرت افزایی