Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها -مدیرکل صداوسیمای آذربایجان شرقی با بیان اینکه در حوزه دانش و حکمت علامه های بزرگ و آیات عظام داریم که باید حداقل یک فیلم سینمایی خوب در مورد آنها ساخته شود، گفت: اگر میراث معنوی یک کشور حفظ نشود، کشور آسیب پذیر می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سید مرتضی صفری در آیین رسمی آغاز فیلمبرداری فصل دوم سریال جلال که در پارک‌موزه شمیم پایداری برگزار شد، با اشاره به اینکه جنگ ترکیبی، باورها و داشته‌های ما و گذشته پرافتخار ما را هدف قرار داده است، اظهار داشت: ملت جدا شده از هویت خود در برابر هر بادی تکان می خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، رفتن به سراغ ژانر تاریخی را در برهه کنونی لازم و ضروری دانست و گفت: تبریز و آذربایجان از صفویه تا انقلاب اسلامی استکبار ستیزی خود را نشان دادند که مقابله با عثمانی ها در صفویه و روس ها در برهه دیگری از تاریخ و همچنین دوران دفاع مقدس باید برای ثبت در تاریخ مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل صداوسیمای آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه با هر سختی باید کارهای بر زمین مانده را انجام دهیم، ابراز داشت: برای پروین اعتصامی، تربیت، دکتر مبین، باغچه‌بان و... هر کدام ظرفیت یک سریال فاخر را دارد. بعد از گذشت 41 سال از انقلاب کار فاخر و قابل قبول برای شهید باکری و تجلایی و... نداریم. باید 20 سال بعد را ببینیم که نسل دفاع مقدس و انقلاب اگر بین ما نباشند، نسل بعدی چگونه با دلاوری ها و رشادت ها آشنا خواهند بود؟

وی با بیان اینکه در حوزه دانش و حکمت علامه های بزرگ و آیات عظام داریم که باید حداقل یک فیلم سینمایی خوب در مورد آنها ساخته شود، تصریح کرد: اگر میراث معنوی یک کشور حفظ نشود، کشور آسیب پذیر می شود لذا می‌خواهیم کاری کنیم تا تاریخ و هویت آذربایجان در تاریخ گم نشود.

سریال جلال سنگین‌ترین پروژه صدا و سیمای آذربایجان شرقی بود

صفری با بیان اینکه در سریال جلال 1 از سال 38 تا 29 بهمن 56 را روایت کردیم که با اقبال عمومی مواجه شد، ادامه داد: برای اولین بار یک سریال استانی در سه شبکه ملی و بین المللی پخش شد.

وی با اشاره به اینکه در فصل دوم سریال جلال از 58 تا 62 روایت خواهد شد، افزود: این ایام یکی از پرتلاطم ترین ایام تاریخ تبریز است. در این فصل سه شهید آیت الله قاضی و شهید آیت الله مدنی و شهید تجلایی هر سه بازیگر خواهند داشت.

مدیرکل صداوسیمای آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه با ساخت سریال جلال1 تراز جدیدی در سریال سازی استانها ایجاد شد، گفت: کار خوبی در اعتماد به مراکز استانها و آنتن دادن به استانها صورت گرفت که استانها باید کارهایی را برای رقابت با شبکه سه و یک و... بسازند.

وی با اشاره به اینکه در سریال جلال1 بیش از 204 بازیگر داشتیم که 200 نفر از آنها بومی بودند، خاطرنشان کرد: فصل دوم در سه استان تصویربرداری داریم که 70 درصد بازیگران بومی هستند.

صفری از آغاز تصویربرداری سریال جلال2 در موزه عبرت تهران کمیته ضد خرابکاری خبر داد و گفت: علاوه بر تهران در خوزستان و آذربایجان شرقی فیلمبرداری تداوم خواهد داشت.

انتهای پیام /111/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی سریال جلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۹۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مسئله نخست کشور، موضوع اقتصاد است و همه نیز به آن اذعان دارند، اما آرایش امروز مدیریت کشور چقدر با این وضع اقتصادی، متناسب بوده است؟ اگر امروز به عملیات وعده صادق افتخار می‌کنیم که عزتی برای ما در دنیا خلق کرده است، ناشی از آرایش مدیریتی متناسب با آن عملیات در کشور بوده است، بنابراین اکنون کشور ما نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است.

وی با اشاره به اقدامات آذربایجان شرقی با هدف تدوین برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار سال و همکاری با بخش خصوصی در این برنامه، گفت: نظام اداری کشور در یک استان متمرکز شده است، اگر نتوانیم اختیارات متناسب به استان‌ها واگذار کنیم، جهش تولید اتفاق نمی‌افتد. برخی از مدیران کل ما، در برخی امورات تبدیل به نامه رسان شده‌اند، امیدواریم قانون خوبی در موضوع تفویض اختیارات استانی تحت آرایش مدیریتی کشور تدوین شود.

وی اظهار کرد: نمی‌توان همه استان‌ها را به یک چشم چشم دید، اگر به دنبال توسعه اقتصادی هستیم، برنامه ریزی برای استانی که هیچ ورودی و خروجی ندارد با استانی که مرز دارد، نباید یکسان باشد. مثلاً ۷۰ درصد خرمای کشور در آذربایجان شرقی بسته بندی و صادر می‌شود، یعنی بسیاری از استان‌های جنوبی در فصل برداشت خرما به دنبال مدیران استان ما هستند تا خرمایشان را بخرند. از سویی هشت میلیارد تن ذخایر قطعی معدنی در استان وجود داشته و نخستین استان معدنی کشور هستیم، اما تا به حال چقدر به این ظرفیت توجه شده است؟

رحمتی ادامه داد: بالغ بر ۳۵۰ هزار تن کنسانتره از استان آذربایجان شرقی صادر می‌شود ۲ کارخانه ۲۰۰ هزار تنی تولید کاتد در استان داریم که تا پایان سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شوند. در حالی که کل تولید کاتد کشور ۲۹۰ هزار تن با حدود ۲ میلیارد دلار ارزآوری است. بر این اساس آذربایجان شرقی به تنهایی می‌تواند ۲ میلیارد دلار دیگر ارزآوری داشته باشد اما آیا به همین نسبت به این استان ارزش قائل هستیم؟

وی تاکید کرد: باید اطلس سرمایه گذاری و توسعه کشور یک بار دیگر بازنگری شود، آذربایجان شرقی می‌تواند در موضوع ارزآوری و صادرات کشور غوغا کند هرچند که اکنون نیز غوغا کرده است.

وی افزود: این استان، ظرفیت‌های متعددی دارد اما عدم آرایش مدیریتی مناسب و عدم نگاه و توجه به آن باعث شده تا سرعت پیشرفت‌های استان کاهش یابد، ما باشیم یا نباشیم، بخش خصوصی کار خودش را می‌کند ما فقط باید کارشان را سرعت بخشیم.

وی با اشاره به وضعیت اعطای تسهیلات بانک‌های استان، گفت: کل منابع بانکی استان‌ها ۲۱۵ همت در سال ۱۴۰۲ بوده که ۱۶۳ همت برای بانک‌های دولتی و ۵۱ همت برای بانک‌های خصوصی است، نسبت مصارف به منابع در بانک‌های کل استان ۷۹ درصد و در بانک‌های خصوصی استان فقط ۹ درصد بوده که نشان می‌دهد ۹۱ درصد از منابع استان توسط بانک‌های خصوصی آذربایجان شرقی در خارج از استان مصرف می‌شود، با صراحت می‌گویم که جلسه بعدی، نام این بانک‌های خصوصی استان را به رسانه‌ها اعلام می‌کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وضعیت کامیون و کشنده‌های متوقف شده واحدهای خصوصی استان در پشت مرز، گفت: بهینه سازی مصرف سوخت جز با تغییر و نوسازی امکان پذیر نیست، واحدهای خصوصی نسبت به واردات کشنده‌های مناسبی اقدام کرده‌اند ولی مشکل تخصیص ارز دارند. پیشنهاد می‌کنیم برای حل این مشکل، مجوزی داده شود تا این دستگاه‌ها پشت مرز نمانند و با گواهی موقت، اجازه ورود به مناطق ویژه ما صادر شود.

کد خبر 6095212

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • تاریخ پخش «سلمان فارسی» مشخص شد/ وعده جبلی در یک سال سخت
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • ۱۳ میلیون دلار برای القای تاریخچه ترور و کشتار به ایران و مذهب شیعه | جعل تاریخ در سریال حشاشین
  • آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان
  • علت ممنوعیت سریال مصری حشاشین؛ تحریف تاریخ ایران
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند
  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید